Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ)





Ανυμπορος συνανθρωπος μας στην περιοχη της Αθηνας με ακρωτηριασμενο το ενα ποδι του και με κινδυνο να χασει και το δευτερο ποδι του, τρεφεται απο τα σκουπιδια γιατι δεν εχει εκδοθει ακομα η συνταξη αναπηριας.

Επισκεφθηκαμε τον κυριο Ιωαννη και  την συζυγο του και η κατασταση που αντικρισαμε ηταν τραγικη.
Ο κυριος Ιωαννης εργαζοταν στο Ο Τ.Ε. μεχρι που αρρωστησε και λογω καρδιολογικων προβληματων επρεπε να βγει σε αναπηρικη συνταξη.

Πριν προλαβει να περασει απο επιτροπη ανακαλυψε μετα απο θρομβωση οτι επασχε απο σακχαρωδη διαβητη και ακρωτηριαστηκε το ενα του ποδι με αποτελεσμα να περναει συνεχεια επιτροπες για να δουν το ποσοστο αναπηριας και μεχρι σημερα, ενω εχει καταθεσει τα δικαιολογητικα, δεν του εχει εκδοθει η συνταξη.   



Τρεφονται απο τα σκουπιδια, απο τα πεταμενα προιοντα της λαικης, και απο κοκκαλα που περνουν απο κρεοπωλεια τα οποια βραζουν για να κανουν σουπα.

Το καροτσακι που καθεται ειναι χαλασμενο και το εχουνε δεσει με καλωδια για να μην ανοιξει.
Εντυπωση μας εκανε, ενω και η συζυγος του ειναι αρρωστη, προσπαθει να κανει οτι καλυτερο μπορει για τον συζυγο της.

Ο κυριος Ιωαννης κατεβαινει τα σκαλια (μενουν στον πρωτο οροφο) μπουσουλωντας γιατι αδυνατει να παρει τεχνητο μελος, καθως μπορει να δωσει την συμμετοχη που του αναλογει για την κατασκευη μεσω του ταμειου του

Στο σπιτι υπαρχει μόνο ενα κρεβατι μονό, ενα ψυγειο (αδειο) και την ηλεκτρικη κουζινα.
Το σπιτι σε αθλια κατασταση οικοδομικα.




Δεν εχουν ουτε ρουχα, σημερα τους δωσαμε σεντονια απο ενα μελος μας κατοικο Χαιδαριου και αυριο θα παραλαβουν ενα κρεβατι απο αλλο μελος μας.
Οι αναγκες της οικογενειας ειναι: ενα αναπηρικο καροτσακι. ενα μονο στρωμα γιατι το υπαρχων εχει σχιστει, ρουχισμος, τροφιμα, πανες ακρατειας XL, και φαρμακα Σαλοσπιρ 100mg, triatec 5mg , lasix 40mg, carvepen 6,25mg , plavix 75mg, atrost atorvastatin 40mg και ινσουλινες Novorapid flexpen και landus solostar

Θερμη παρακληση απο τον κυριο Ιωαννη για τα φαρμακα γιατι δεν εχει χρηματα να αγορασει και μονο αυτα μπορουν να τον κρατησουν στην ζωη

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
                                                    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ  ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου