Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ANΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ)


Αυτη την φορα την αναγκη για βοηθεια εχουν πολλοι συνανθρωποι μας που τα σπιτια και οι περιουσιες τους καηκαν απο τις τελευταιες φωτιες στον νομο Λακωνιας.

Ζηταμε την βοηθεια ολων ετσι ωστε να μαζεψουμε ολα τα αναγκαια για να εχουν οσο το δυνατον καλυτερες συνθηκες διαβιωσης.
Ειμαστε σε συνεργασια με αρμοδιους φορεις του δημου ετσι ωστε να πραγματοποιησουμε μια συντονισμενη βοηθεια που θα καλυψει τις αναγκες τουλαχιστον 50 οικογενειω


Οι αναγκες ειναι: Λεπτα σκεπασματα, σεντονια, μαξιλαροθηκες, μαξιλαρια, πετσετες προσωπου και σωματος, γυναικεια ρουχα ολων των νουμερων, ανδρικα ρουχα ολων των νουμερων, παιδικα για αγορακια και κοριτσακια μεχρι ηλικιας 14 ετων, παπουτσια ανδρικα γυναικεια παιδικα, πεδιλα αθλητικα, εσωρουχα για ολες τις ηλικιες.

Τσαντες τσαντακια αντρικα γυναικεια.
 Κατσαρολες τηγανια, πηρουνια, κουταλια, μαχαιρια, πιατα, ποτηρια, μπρικια.κουταλες, τραπεζομαντηλα, πετσετες.
Σκονη για πλυσιμο ρουχων - και πιατων χλωρινες, λεκανες για το πλυσιμο. οδοντοκρεμες οδοντοβουρτσες, σερβιετες,ξυραφακια , αποσμητικα, σαμπουαν αφρολουτρα, χαρτια υγειας, βαμβακι, οινοπνευμα, τραυμαπλαστ, αποστειρωμενες γαζες, παυσιπονα ενηλικων παιδικα αντιπυρετικα συριγγες. θερμομετρα. φυσιολογικους ορους.

Εμφιαλωμενα νερα, γαλατα εβαπορε, μακαρονια, ρυζια, οσπρια, λαδια, κονσερβες και γενικα οτι τροφιμο δεν θελει ψυγειο.
Μουσαμαδες για να τα κανουν σκεπαστρο, σχοινια, μπαλαντεζες, μπαταριες και φακους η λαμπες που δεν χρειαζονται ρευμα.
Και ζωοτροφες απο τις γυρω περιοχες καθως σωσανε καποια ζωα και δεν εχουν να τα ταισουν.

Θα παρακαλουσαμε τα προιοντα να ειναι συσκευασμενα σε κουτες για την καλυτερη μεταφορα.


Στο super market ΣΚΑΒΕΝΙΤΗΣ στο καταστημα Νεας Χαλκιδονας στην οδο Αχαρνων 467
θα εχουν τοποθετηθει καλαθια απο την Πεμπτη 23 Ιουλιου και ωρα 9 το πρωι μεχρι και την Δευτερα 27 Ιουλιου, ετσι ωστε οσοι θελουν να ψωνισουν καποια προιοντα για την ανθρωπιστικη βοηθεια. ΜΟΝΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Οσοι φιλοι θελουν μπορουν να αποστειλουν μονοι τους την οποια βοηθεια μπορουν να προσφερουν στο Γυμνασιο Νεαπολης Λακωνιας υποψιν της κας Παναγιωτας Αλειφερη Δημοτικη και νομικη συμβουλο του δημου η  επικοινωνηστε με την Ελληνων Οικογενεια στο τηλεφωνο 6951247618

Αλλα σημεια συγκεντρωσης ειναι στην περιοχη Σαλαμινας, Χαλανδριου, Γαλατσιου, Χαιδαριου
και Δημο Θεσσαλονικης περιοχη Κατω Τουμπα

Τα πραγματα θα αποσταλουν με μεταφορικη στον χωρο συγκεντρωσης στο σχολειο Νεαπολης.

Για πληροφοριες σχετικα με τα σημεια συγκεντρωσεις για τηλεφωνα και διευθηνσεις επικοινωνηστε με μηνυμα με την σελιδα μας Ελληνων Οικογενεια πατωντας ΕΔΩ

Δεν βρεθηκαν απο επιλογη στον δρομο!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου