Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ




Στις 9 Μαιου επισκεφθηκαμε μια κοπελα που πασχει απο σκληρυνση κατα πλακας και διαμενει μζαι με την μητερα της σε ενοικιασμενο επιπλωμενο σπιτι.


Επαιρνε συνταξη απο την προνοια με ποσοστο αναπηριας 67% και μετα απο επιδεινωση της καταστασης της το ποσοστο αναπηριας της ειναι πλεον 80% αλλα λογω γραφειοκρατιας εδω και ενα χρονο εχει κοπει η συνταξη μεχρι την εκδοση της νεας βαση το 80% ποσοστο.

Ζουν χωρις εισοδηματα και τρεφονται απο την εκκλησια, η μητερα και λογω ηλικιας και σοβαρου προβληματος υγειας δεν μπορει να εργαστει και δεν μπορει να αφησει και την κορη της μονης της γιατι χρηζει βοηθειας στην μετακινηση της.

Η κοπελα χρειαζοταν : ενα ποδηλατο γυμναστικης ωστε να κανει ασκησεις, βιταμινες Ω3, ενας αρμοδιος απο την Κοινωνικη Προνοια ετσι ωστε να προχωρησει την εκδοση συνταξης (ο φακελος ειναι ετοιμος εδω και καιρο), και αν υπαρχει μια μικρη τηλεοραση η Laptop για το δωματιο της κοπελας ετσι ωστε να περναει πιο ευχαριστα την ωρα της.

Μεσα σε λιγες μερες καταφεραμε χαρη στην δικη σας βοηθεια, να της προσφερουν ποδηλατο γυμναστικης, τα αναγκαια φαρμακα, οικονομικη και ψυχολογικη υποστηριξη, να γνωρισει ανθρωπους που θα της κανουν παρεα, μα το σημαντικοτερο απο ολα οτι βρεθηκε αρμοδιος για να τελειωσει με τα χαρτια της ωστε να εκδοθει το συντομοτερο η συνταξη της.


Χαιρομαστε που ακομα υπαρχουν ανθρωποι με ανθρωπια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου