Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Στις 28 Απριλιου μετα απο επισκεψη μας στο συλλογο ενημερωθηκαμε για μια πενταμελη οικογενεια απο επαρχια που λογω σοβαρης ασθενειας ενος εκ των τριων παιδιων τους διαμενουν μονιμα πλεον στην Αθηνα.

Ο μικρος ηρωας υποβληθηκε σε χειρουργικες επεμβασεις και πλεον ζει με μια βαλβιδα και σωληνακι στο κεφαλι του.

Οι γονεις ειναι ανεργοι χωρις εισοδηματα και υποφερουν καθημερινα μαζι με τα ανηλικα παιδια τους, πολλες φορες τα παιδια δεν πανε σχολειο γιατι δεν εχουν φαγητο να τους δωσουν μαζι και οταν τα στειλουν τα παιδακια περνουν το φαγητο απο αλλα παιδακια με αποτελεσμα συνεχεις παρατηρησεις και προβληματα.
Ενοικια, νερο, δεη απληρωτα, τα παιδια χρειαζονται ρουχα και φαγητο ακομα και ο μικρος που πρεπει να τρωει συμφωνα με οδηγιες ιατρων συγκεκριμενη διατροφη δεν τρωει αυτα που πρεπει, φανταστειτε ουτε καν φρουτα.

Oλη η οικογενεια κοιμαται στο πατωμα μεσα στην υγρασια ακομα και ο μικρος που πρεπει να διαμενει σε διαφορετικες συνθηκες διαβιωσης.

Την επομενη κιολας ημερα εθελοντες μας πηγαν και γνωρισαν την οικογενεια προσφεροντας τους χρηματα, κρεβατια, τροφιμα, παιχνιδια, ρουχα, παπουτσια, προφορα εργασιας για τον πατερα.


Η ελπιδα ξαναμπηκε στο σπιτι τους και το χαμογελο επεστρεψε στα προσωπακια των παιδιων.




4 σχόλια:

  1. Που μενουν οι ανθρωποι βρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για σας βρισκομαστε στο περιστερι φιλοπροοδον 18 το τηλ 6994816033 αν θελετε καλεστεμε

      Διαγραφή
  2. ειμαστε πενταμελης οικογενια ανεργη και ει διο και περναμε δισκολα το ενα μας πεδη πασκη απο ογκο εγκεφαλου νοσιλεβετε στο ογκολογικο ελπηδα οπιος μπορη να μας στηριξη και οικονομηκα και απο φαγητο σας ευχαρηστο διξτε κατανοιση τα τηλ 6994816033 και 6993152572

    ΑπάντησηΔιαγραφή